Repareraiphone

Laga iPhone – Arvika

Laga din iPhone hos 42Store, Arvikas enda reparatörsföretag för iPhone och andra mobiler! Bor du utanför Arvika och är i behov av att laga din telefon, tipsar vi även om Fix My Phone. Att laga en sprucken skärm, knappar eller andra defekter på din telefon är inte svårt. Det enda du behöver göra är att besöka en butik, eller använda en ”Fix Box”- tjänst som gör att du kan skicka in din mobil via posten.

Nedan kan du läsa om 42Store och Fix My Phone. Du får information om tjänster, kontaktuppgifter och hur du hittar dit. Allt för att du ska kunna välja det företag som passar dig bäst!

Hos 42Store i Arvika får du hjälp av professionella och erfarna tekniker. De har många års erfarenhet inom branschen och är vana att reparera telefoner av olika märken, samt datorer.

42Store är ett litet företag, men en av Arvikas bästa. Oavsett märke och modell på din telefon kan du få hjälp med både skärmbyte, batteribyte och annan reparation. Kontakta 42Store eller besök butiken för att få mer information om priser.

För dig som:

Söker efter reparatörer med lång erfarenhet

Vill ha en mobilreparatör i Arvika centrum

Vill ha en säker reparation

Kontaktinformation

Tel: 057 – 01 00 42

E-post: [email protected] / [email protected]

Hemsida: 42store.se

Hitta hit!

Fix My Phone är ett reparationsföretag som har en butik i Karlstad. Kanske passar det dig som bor lite utanför Arvika eller har vägarna förbi Karlstad.

Fix My Phone erbjuder  en tjänst där du kan skicka in din telefon till företaget via post. Det gör att du slipper åka en lång väg till en fysisk butik. Beställ deras tjänst ”Fix Box” på deras hemsida. När du mottagit boxen, skickar du i väg paketet med din telefon. Sedan skickas den hem till dig igen när reparationen är utförd. Supersmidigt!

För dig som:

Vill slippa ta dig till en butik

Bor utanför Arvika, mot Karlstad

Vill laga din iPhone eller ett annat mobilmärke

Kontaktinformation

Tel: Närmaste butik Karlstad: 070 – 467 55 81

E-post: [email protected]

Hemsida: Fixmyphone.se

Hitta hit!

Karta till den närmaste butiken i Karlstad. Se hemsidan för mer info om andra närliggande butiker.