Repareraiphone

Laga iPhone – Trollhättan

Bor du i Trollhättan eller i ett närliggande område och behöver hjälp med att laga iPhone? Trollhättans bästa mobilreparatörer hittar du här. Vi har tagit fram de tre bästa och mest populära, allt för att underlätta när du ska laga din mobil.

Oavsett märke, modell eller problem med din telefon finns här rätt hjälp för dig. Trollhättan har reparatörer för olika önskemål!

Laga din trasiga mobil hos iPhonesupporten. Trollhättan har många reparatörer men iPhonesupporten är de mest kända och populära! Hos dem kan du enkelt få hjälp genom drop-in som de erbjuder varje vardag. På deras hemsida kan du läsa mer om fasta priser för varje reparation.

Har du en sprucken skärm, dåligt batteri eller trasig kamera? iPhonesupporten genomför reparationer för alla typer av problem som din mobil kan ha. Du får dessutom 90 dagars garanti, viket gör att du kan känna dig säker kring mobilreparationen. Kontakta företaget eller besök den fysiska butiken för att få hjälp.

För dig som:

Vill laga din iPhone, Samsung eller Huawei

Vill återställa din mobil till nyskick

Föredrar drop-in tider

Kontaktinformation

Tel: 0520 – 52 43 16

E-post: [email protected]

Hemsida: Iphonesupporten.se

Hitta hit!

HappyPhone hittar du på Etage Shopping på Överby. De erbjuder mobilreparationer för iPhone, Samsung och Huawei. De har stort fokus på kvalitet, därför kan du alltid vara säker när du gör en reparation hos företaget.

HappyPhone sticker ut med deras billiga priser och sitt utbud av reparationer på olika mobilmärken. Besök deras hemsida för att läsa mer om priser och tjänster.

För dig som:

Laga din iPhone, Samsung eller Huawei

Vill ha reservdelar av hög kvalitet

Vill passa på att köpa andra tillbehör

Kontaktinformation

Tel:  010 – 480 99 55

E-post: [email protected]

Hemsida: Happyphone.se

Hitta hit!

VaNo IT är en del av företaget Nordway Store. Hos dem kan du få din iPhone reparerad oavsett hur ny eller gammal den är. De är måna om att du ska känna dig trygg, och därför erbjuds du alltid garanti efter varje reparation.
Känns det jobbigt att lämna ifrån sig telefonen när den ska repareras? Du kan vara lugn, VaNo IT erbjuder en lånetelefon för dig som är i behov av det!

För dig som:

Prioriterar garanti på din reparation

Vill ha en lånetelefon om reparationen tar tid

Vill laga iPhone i Trollhättan

Kontaktinformation

Tel: 0512 – 74 53 00 

E-post: [email protected]

Hemsida: Vanoit.se

Hitta hit!