Repareraiphone

Laga iPhone – Jönköping

Är du i behov av att laga iPhone? Jönköping har ett stort utbud av företag som kan reparera iPhone och andra telefoner. Det händer tyvärr ofta att våra telefoner går sönder och behöver lagas. Du kan då få hjälp med skärmbyte eller displaybyte. Jönköpings tre bästa reparationsföretag finns listade här!
Displaybyte.se är ett företag som hjälper dig att laga mobilskärm i Jönköping. De är specialister på just skärm och displaybyte och erbjuder tjänster för både iPhone, iPad och andra telefoner. Att byta glas eller batteri är inga problem för dem. Du får dessutom en gratis lånetelefon om reparationen skulle ta lång tid.

Displaybyte.se är ett företag som gjort många skärmbyten i Jönköping. För att visa deras gröna tänk erbjuder de även hemkörning på cykel när din reparation är klar. Du kan boka tid för reparation genom deras E-post, telefon eller chatt på hemsidan.

För dig som:

Vill bli erbjuden fri lånetelefon

Vill ha snabb service

Behöver laga skärm – Displaybyte

Kontaktinformation

Telefon: 036 – 29 29 102

E-post: [email protected]

Hemsida: Displaybyte.se

Hitta hit!

Fix My Phone hjälper dig med din iPhone-reparation i Jönköping. Du kan laga iPhone 6 och alla andra iPhone- modeller. De erbjuder även reparation av andra mobilmärken som Sony, Huawei och Samsung.

Har din telefon lagt av helt och hållet erbjuder dem dessutom begagnade reservdelar av god kvalitet. Allt från iPhone 6 skärmar till batterier och teknikdelar. De enda du behöver göra är att kontakta dem och beskriva ditt problem. Fix My Phone är en av de bästa företagen i Jönköping när det gäller reparation och skärmbyte!

För dig som:

Vill reparera iPhone eller köpa nya delar

Prioriterar garanti

Föredrar snabb reparation

Kontaktinformation

Telefon: 070 – 03 79 150

E-post: [email protected]

Hemsida: Fixmyphone.se

Hitta hit!

PSX Butiken är ett företag med lång erfarenhet av att laga mobiler i Jönköping. De har funnits ända sen 1997, och har utvecklats mycket i takt med den nya tekniken. Hos dem kan du reparera iPhone och andra elektronikprodukter. De erbjuder skärmbyte och andra mer komplicerade reparationer.
Vill du laga din mobil i Jönköping och är ute efter en säker och trygg reparation? Då ska du vända dig till PSX Butiken. Med 90 dagars garanti och deras stora erfarenhet i ryggen kan du alltid lämna bort din telefon i trygga händer.

För dig som:

Vill byta skärm på din iPhone

Vill ha möjlighet till delbetalning

Vill göra ett glasbyte inom en timme

Kontaktinformation

Telefon: 036 – 16 32 28

E-post: [email protected]

Hemsida: Psxbutiken.se

Hitta hit!