Repareraiphone

Laga iPhone – Halmstad

Behöver du laga iPhone? Halmstad har tre mobilreparatörsföretag som vi vill rekommendera här. Att laga din mobil kan låta besvärligt, men med hjälp av snabba och erfarna företag kan du få din mobilreperation genomförd inom en timme.

Oavsett om du är i behov av att laga iPhone eller annan mobilmodell finns hjälp att få. Reparera iPhone i Halmstad redan idag genom att välja någon av dessa tre företag. På respektive sida kan du läsa mer om deras priser, öppettider och tjänster.

Laga iPhone i Halmstad hos Fix My Phone. De erbjuder professionella reparationer, främst av iPhone, men även andra mobilmärken. Du hittar dem i Hallarna, mellan Willys och Coop. Vill du laga din mobil i Halmstad på snabbast möjliga sätt är Fix My Phone ett företag för dig, då de erbjuder reparationer inom 30 minuter.

Hos Fix My Phone får du alltid funktionsgaranti efter varje genomförd reparation. Du kan få hjälp med både skärmbyte, batteribyte och annat. Är du händig kan du dessutom köpa reservdelar och utföra reparationen själv.

För dig som:

Vill laga din iPhone inom 30 min

Föredrar funktionsgaranti

Är intresserad av drop-in reparation

Kontaktinformation

Tel: 076 322 65 75

E-mail: [email protected]

Hemsida: Fixmyphone.se

Hitta hit!

Reparera din iPhone i Halmstad hos Telewerket, ett företag som prioriterar hög kundservice och kvalitet. Telewerket är en av de äldsta företagen som erbjuder reparation, vilket ger dem stor erfarenhet i branschen.

Oavsett vad du har för fel på din iPhone eller annan telefon så hjälper de dig. De erbjuder bland annat reparation för skärmar, batterier, knappar och högtalare. På deras hemsida kan du läsa mer om deras tjänster och hur du går till väga med din mobilreparation.

För dig som:

Väljer lång erfarenhet

Gillar kundservice av högsta klass

Vill kunna reparera iPhone oavsett modell och problem

Kontaktinformation

Tel: 079 – 333 39 55

E-mail: [email protected]

Hemsida: Telewerket.com

Hitta hit!

Hos Repair Care kan du laga din mobil på ett säkert och tryggt sätt. Halmstad har flera mobilreparatörsföretag, men Repair Care är en av de som har allra bäst kundomdömen från Google. De är specialiserade på mobilskador som spruckna skärmar, dåligt batteri och fuktskador.

Här kan du reparera din iPhone oavsett modell. På hemsidan kan du läsa mer om priser och tjänster. Du kan även läsa omdömen som tidigare kunder skrivit.

För dig som:

Väljer välrenommerade företag 

Laga iPhone inom 45 min

Vill reparera iPhone oavsett modell

Kontaktinformation

Tel: 072 – 334 45 80

E-post: [email protected]

Hemsida: Repaircare.se

Hitta hit!