Repareraiphone

Laga iPhone – Nynäshamn

Är du i behov av att laga iPhone? Då ska du välja Anyphone som är en grym mobilreparatör med lång erfarenhet och bra garantier. Bor du lite utanför Nynäshamn finns det andra mobilreparatörer i närheten. Se tips på närliggande mobilreparatörer som passar dig som bor eller jobbar utanför Nynäshamn.

Har din telefon drabbats av sprucken skärm eller icke fungerande knappar, kamera eller högtalare? Då kan du kontakta Anyphone i Nynäshamn.

Om du inte vet exakt vad som är fel på din telefon kan du hos Anyphone få en kostnadsfri rådgivning och ett kostnadsförslag på reparationen. Handlar det om en mindre lagning kan reparationen ta endast 30 minuter. Anyphone i Nynäshamn är alltid ett säkert kort!

För dig som:

Vill ha 6 månaders garanti

Ha din mobil lagad inom 30 min

Vill reparera skärm, kamera, knappar med mera

Kontaktinformation

Tel: 08 – 408 00 890

E-post: [email protected]

Hemsida: Anyphone.se

Hitta hit!

Gigamex passar dig som bor utanför Nynäshamn, mot Stockholm-hållet. Kanske jobbar du i närheten och kan passa på att laga din telefon på lunchrasten? Gigamex har tre butiker i närheten av Stockholm. På hemsidan kan du hitta adressen till var och en av butikerna.  

Har du en trasig iPhone kan du alltid känna dig säker när du lämnar in den hos Gigamex. Företaget har lång erfarenhet av branschen och erbjuder snabb och säker service. De erbjuder fasta priser på varje reparation som utförs av skicklig personal. 

För dig som:

Föredrar fasta priser på mobilreparationer

Vill få hjälp av kunnig personal 

Bor utanför Nynäshamn, mot Stockholm-hållet

Kontaktinformation

Tel: 08 – 391 708

E-post: [email protected]

Hemsida: Gigamex.se

Hitta hit!

MF Teknik är ett reparatörsföretag med lång erfarenhet i branschen. De lagar allt från batteri, hemknapp, högtalare och kamera, till hela skärmar och displayer. Detta företag passar dig som bor lite utanför Nynäshamn, närmare Stockholm.

På deras hemsida kan du läsa mer om de specifika tjänsterna som de erbjuder. Du får även information om deras tre andra butiker, som är belägna åt Stockholms-hållet. MF Teknik garanterar kunnig och professionell reparation av alla märken och modeller.

För dig som:

Vill få hjälp av erfarna reparatörer

Bor lite utanför Nynäshamn, närmare Stockholm

Vill reparera iPhone eller annat mobilmärke

Kontaktinformation

Tel: 08 – 121 484 44

E-mail: [email protected]

Hemsida: Mf-teknik.se

Hitta hit!