Repareraiphone

Laga iPhone – Södertälje

Är du på jakt efter en mobilreparation? Södertälje har flera bra mobiloperatörer som du hittar här. Vi vet att det kan kännas tråkigt och tidskrävande att lämna in och laga din telefon. Här vill vi hjälpa dig med att välja de företag som passar dina behov.

Vill du ha snabb och enkel hjälp med att laga iPhone? MF Teknik erbjuder reparationstjänster för alla iPhones, allt från iPhone 5 till iPhone 11 Pro. De är alltid noggranna med att genomföra kvalitetssäkra reparationer med rätt utrustning och utifrån rätt regler.

Hos MF Teknik kan du få hjälp med sprickor, ett trasigt batteri eller ett skärmbyte. Har din hemknapp, högtalare eller kamera slutat fungera? Ta det lugnt, detta fixar MF Teknik utan problem! Ta kontakt med MF Teknik för att få mer information om priser.

För dig som:

Snabbt vill laga iPhone i Södertälje

Vill vara säker på att reparationen utförs på rätt sätt

Föredrar lång erfarenhet i branschen

Kontaktinformation

Tel: 08 – 121 484 44

E-post: [email protected]

Hemsida: Mf-teknik.se

Hitta hit!

GH MobilCenter är ett företag som finns i både Södertälje och i centrala Stockholm. Hos dem kan du alltid känna dig säker när du lämnar in din telefon. De erbjuder inte bara gratis felsökning, du får också tre månaders garanti oavsett omfattning på reparationen.

GH MobilCenters största styrkor är att de är snabba, effektiva och har låga priser på deras reservdelar. Här kan du laga din iPhone eller annan telefon som Samsung, Sony eller Huawei. Har du även problem med din dator kan du lämna in den till företaget. 

För dig som:

Vill ha en gratis felsökning av din telefon

Föredrar 3 månaders garanti

Prioriterar snabb reparation

Kontaktinformation

Tel: 08 – 550 171 25

E-post: [email protected]

Hemsida: Ghmobil.se

Hitta hit!

Dindator.se hittar du strax utanför Södertälje centrum. De är specialister på reparationer av PC, MAC och smartphones. Oavsett om du har en äldre iPhone-modell eller en av de allra nyaste kan du få hjälp med ditt problem.

När du gör din reparation hos Dindator.se kan du känna dig säker, då alla deras tekniker är certifierade när det gäller just Apple-enheter. Besök deras butik för att få hjälp med ditt problem. Bokar du dessutom tid så får du tillbaka telefonen inom 60 minuter!

För dig som:

Vill göra ett glas- eller batteribyte i din iPhone

Har en gammal eller ny iPhonemodell

Vill få tillbaka din telefon inom 60 minuter

Kontaktinformation

Tel: 08 – 554 003 00

E-post: [email protected]

Hemsida: Dindator.se

Hitta hit!