Repareraiphone

Mobilreparation – Motala

Om din mobil har fått en spricka eller börjat fungera sämre behövs en mobilreparation. Motala har en del företag som kan hjälpa dig med både mindre och större reparationer. Föredrar du en reparatör i centrum eller någon utanför stan?

Kanske föredrar du att slippa lämna hemmet och i stället skicka i väg din telefon? Vi lovar, det behöver inte vara svårt att laga iPhone!
Motala har flera bra mobilreparatörer, vi har listat några av dem här.

Gör en säker och effektiv mobilreparation hos Telepress, Motalas äldsta reparationsverkstad. Hos dem kan du känna dig trygg då de är erfarna och genomför säkra reparationer av mobiler. Oavsett vilken modell och märke du har på din telefon, finns Telepress där för att hjälpa dig.

Har din iPhone gått sönder? Det är vanligt att dessa telefoner drabbas av sprickor eller brister i batteriet. Telepress är vana att hantera alla dessa problem. Kontakta dem för att få en prisbild eller för att veta mer om deras tjänster!

För dig som:

Föredrar en mobilreparation i centrala Motala

Vill laga en iPhone eller annan mobil

Vill få ett kostnadsförslag helt gratis

Kontaktinformation

Tel: 0141 – 44 44 44

E-post: [email protected]

Hemsida: Telepress.se

Hitta hit!

Laga iPhone i Motala hos Elgiganten/Phonehouse. Hos dem kan du reparera en trasig mobilskärm och få hjälp om din mobil behöver byta batteri. När du gör en reparation hos Elgiganten kan du känna dig säker, då du alltid har full garanti.

För att se exakta priser för en mobilreparation behövs en utförlig felsökning. Det gör du enklast genom att besöka en butik. Om reparationen skulle ta lång tid får du alltid en ersättningstelefon av Elgiganten.

För dig som:

Söker efter ett renommerat företag

Behöver laga din mobilskärm eller batteri

Prioriterar erfarna tekniker

Kontaktinformation

Tel: 0771 – 11 51 15

E-post: Chatta med dem här!

Hemsida: Elgiganten.se

Hitta hit!

Har din mobil drabbats av en spricka eller ett annat problem? Då kan du enkelt få hjälp med en mobilreparation. Med hjälp av Fix My Phone och deras nytänkande tjänst slipper du ta dig till en butik. Beställ en av deras boxar och skicka in din mobil för reparation redan idag. 

Den närmsta Fix My Phone butiken ligger i Norrköping, cirka 1 timmes reseväg från Motala. Kanske passar det dig som bor lite utanför eller har vägarna förbi Norrköping. Hos Fix My Phone kan du reparera sprickor, mobilbatteri och mycket annat. Besök deras hemsida för mer info om deras tjänster.

För dig som:

Vill kunna skicka in din mobil för reparation

Behöver laga iPhone eller annan mobil

Prioriterar effektiva & kvalitetssäkra reparationer

Kontaktinformation

Tel: 0735 – 02 09 39 (Till butiken I Norrköping)

E-post: [email protected]

Hemsida: Fixmyphone.se

Hitta hit!

Här nedan är en karta till närmaste fysiska butik i Norrköping, ca 1 timma från Motala.