Repareraiphone

Laga iPhone – Varberg

Behöver du laga mobil? Varberg har många företag som erbjuder en snabb och väl genomförd mobilreparation. Hjälp finns att få oavsett problem! Behöver du byta batteri på en gammal telefon eller laga en knapp som slutat fungera? Byta glas på iPhone 6? Varbergs bästa mobilreparatörer finns listade här nedan!
Laga din iPhone i Varberg hos PhoneIX, ett företag centralt beläget på Västra Vallgatan i Varberg. De hjälper dig med reparation av din iPhone eller annan mobil, oavsett märke och årsmodell. Hos dem kan du även göra en felsökning av din mobil.

För dig som:

Behöver reparera mobil eller surfplatta

Vill göra en felsökning av din mobil

Prioriterar snabb och effektiv service i centrala Varberg

Kontaktinformation

Tel: 0101 – 550 234

E-post: [email protected]

Hemsida: Phoneix.se

Hitta hit!

Har din mobil fått en spricka, fått ett sämre batteri eller kanske till och med slutat fungera? Då är det dags för dig att laga mobilen hos en duktig mobilreparatör. Varberg har trots den lilla ytan ett stort utbud av mobilreparatörer. RepairStore är ett företag som sticker ut, då de erbjuder  hämta- och lämna-service för dig som har svårt att ta dig till butiken. 

Hos RepairStore kan du få hjälp med mobilreparation oavsett typ av modell och problem. Har du en spricka på din iPhone löser de enkelt problemet under en timmes tid. Dessutom får du som kund 12 månaders garanti så att din reparation känns mer säker!

För dig som:

Prioriterar funktionsgaranti

Behöver hjälp med reparation eller återställning av mobil

Vill ha gratis hämta- och lämna-service

Kontaktinformation

Tel: 0340 – 50 01 02

E-post: [email protected]

Hemsida: Repairstore.se

Hitta hit!

Laga din iPhone i Varberg med hjälp av ett nytänkande och effektivt företag! Fix My Phone erbjuder reparationer under 1 timme i deras butik, men du som har svårt att ta dig ut kan även använda deras tjänst ”Fix Box”. På deras hemsida kan du läsa mer om hur du går till väga för att skicka in din telefon. 

Fix My Phone ligger i centrala Varberg, vid Kyrkogatan. De kan hjälpa dig med allt från sprickor och displaybyten till batteribyte och annan felsökning. Låter detta som ett företag som passar dina behov? Kontakta dem och laga mobil i Varberg redan idag!

För dig som:

Vill laga iPhone i Varberg snabbt & enkelt

Gillar lättillgänglighet 

Vil besöka en butik eller skicka mobilen på posten

Kontaktinformation

Tel: 076 – 176 67 53

E-post: [email protected]

Hemsida: Fixmyphone.se

Hitta hit!