Repareraiphone

Laga mobil – Nyköping

Har din iPhone eller annan mobil gått sönder? Var lugn, vi hjälper dig med tips på var du kan laga mobilen. Nyköping har en del reparatörsföretag som fokuserar på just mobiler. Här nedan har vi tagit fram tre förslag på mobilreparatörer som erbjuder olika tjänster.

Tjänster, kontaktuppgifter och vad som gör företaget unikt läser du i listan nedan. För att veta mer om respektive företag kan du besöka deras hemsida. Vi hoppas att du hittar en mobilreparatör som passar dina behov.

Behöver du göra en mobilreparation? Detta företag kan hjälpa dig oavsett vilken mobil, märke och årsmodell du har. GH MobilCenter är erfarna i branschen och finns alltid till hands för att hjälpa dig.

Hos GH MobilCenter kan du reparera din telefon eller sälja din gamla mobil för att köpa en ny. De erbjuder tre månaders garanti och har ganska korta reparationstider. På hemsidan kan du läsa om vad en mobilreparation kostar för olika märken och reparationsbehov. 

För dig som:

Vill ha 3 månaders garanti

Vill lapa iPhone eller annat mobilmärke

Är i behov av en gratis felsökning

Kontaktinformation

Tel: 0155 – 12 13 77

E-post: [email protected]

Hemsida: Ghmobil.se

Hitta hit!

Hos Kontorex kan du reparera din mobilskärm, batteri, högtalare, display och mycket annat. Om du gör en reparation hos Kontorex kan du alltid känna dig trygg, då de endast använder mobildelar av högsta kvalitet och säkerhet.

Kontorex är väldigt måna om att genomföra professionella reparationer. Laga mobil i Nyköping redan idag genom att kontakta Kontorex på telefon, E-post eller ute i deras fysiska butik.

För dig som:

Föredrar kvalitet och säkerhet

Vill laga iPhone i Nyköping

Vill göra en trygg reparation

Kontaktinformation

Tel: 0220 – 60 10 30

E-post: [email protected]

Hemsida: Kontorexdata.se

Hitta hit!

Behöver du laga mobil? Nyköping har en del reparationsföretag som erbjuder olika tjänster. The Gadget Store fokuserar på mobilreparationer för iPhone och iPad. De är ett av de mindre företagen i Nyköping, men med reparationer av hög kvalitet.

När du genomför en reparation av din mobil är det viktigt att de reservdelar som används är av bra kvalitet. The Gadget Store använder bara reservdelar av högsta kvalitet, vilket gör att din mobil kommer att hålla länge. Du kan även köpa egna reservdelar för att genomföra reparationen själv.

För dig som:

Vill få hjälp med reparation eller köpa reservdelar

Vill laga iPhone eller iPad

Föredrar bra kvalitet och hållbarhet

Kontaktinformation

Tel: 070 – 026 22 05

E-post: [email protected]

Hemsida: thegadgetstore.se

Hitta hit!