Repareraiphone

Laga iPhone – Borlänge

Är du i behov av att laga mobil? Borlänge är en stad fylld av duktiga reparationsföretag som kan hjälpa dig. Att byta skärm, batteri eller en touch-skärm ska varken vara jobbigt eller tidskrävande. Vi har därför listat 3 grymma företag i Borlänge som kan hjälpa dig! Oavsett om du föredrar kvalitet eller effektivitet så vill vi att du ska välja ett företag som passar dig. Här nedan kan du läsa vilka reparationer respektive företag erbjuder, samt vad som gör dem unika!

Valfri Mobil är ett av Borlänges mest kända och populära företag där du kan laga iPhone. Borlänge har många företag men Valfri Mobil är unika då de lagar din skärm inom en timme. Valfri Mobil erbjuder även andra reparationer för lite större problem.

Du kan välja att lämna in din iPhone i en butik, eller skicka in din telefon via post. På deras hemsida kan du läsa mer om hur du går till väga, samt vilka tjänster de erbjuder. Är du i behov av reservdelar kan du även få hjälp med det!

För dig som:

Vill göra ett snabbt skärmbyte

Föredrar hög kvalitet

Behöver hjälp med skärmbyte eller annan

iPhonereparation

Kontaktinformation

Telefon: 010 – 166 41 00

E-post: [email protected]

Hemsida: Valfrimobil.se

Hitta hit!

Teknikmagasinet är ett säkert kort för dig som är i behov av en mobilreparation i Borlänge. De erbjuder både skärmbyte, batteribyte och andra reparationer för din iPhone. Du hittar Teknikmagasinet centralt beläget i Borlänge, i köpcentrumet Kupolen.

Teknikmagasinet är ett väletablerat företag med lång erfarenhet. De har butiker runt om i hela Sverige och är duktiga på mobilreperationer för just iPhone. Du kan läsa mer om deras tjänster på Teknikmagasinets hemsida.

För dig som:

Vill laga din mobil på ett tryggt sätt

Behöver byta skärm eller batteri 

Vill göra en mobilreparation i centrala Borlänge

Kontaktinformation

Telefon: 010 – 705 33 32

E-post: kundservice@teknikm
agasinet.com

Hemsida: Teknikmagasinet.se

Hitta hit!

Euronics hittar du inne på Kupolen i centrala Borlänge. Här kan du få hjälp med reparation av din smartphone. De erbjuder tjänster som skärmbyte och byte av batteri. Vill du få din mobil snabbt reparerad så löser Euronics det, oftast inom 30 minuter.

Förutom att laga din smartphone, kan du även få hjälp med reparation av surfplattor och datorer. Har du någon fråga om din enhet och behöver rådgivning hjälper Euronics dig med det. Kundservice är något de prioriterar högt!

För dig som:

Behöver reparera en smartphone

Prioriterar snabb reparation

Vill laga din mobil i centrala Borlänge

Kontaktinformation

Telefon: 0730 – 66 66 03

E-post: [email protected]

Hemsida: Euronics.se

Hitta hit!